Cochet Peter

Info

Vloer- en tegelbedrijf Cochet BVBA is een familiebedrijf

In 1967 werd onze familiezaak opgericht door vader Cochet. Na zijn overlijden werd het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Peter. Al vanaf de eerste dag staan kwalitatief werk en een persoonlijke dienstverlening centraal. Reken op Cochet BVBA voor een nauwkeurige en foutloze afwerking van al uw vloer- en tegelwerken in de regio van Vlaams-Brabant en Brussel. Neem contact op voor meer informatie of voor een prijsofferte.

Bent u op zoek naar een ervaren vloerder voor de plaatsing van vloertegels? Of een professionele tegellegger voor de plaatsing van wandtegels? Cochet BVBA is uw vakman van dienst. Al 49 jaar verzorgen wij een eersteklas uitvoering van allerhande vloer- en tegelwerken. Schakel ons in voor een buitengewone afwerking van uw badkamer, keuken of terrassen.

Indien nodig werken wij samen met een selecte groep partners. Voor grotere projecten, zoals totaalrenovaties van badkamers of keukens, schakelen wij onze partners in om u een optimale dienstverlening te leveren. Op deze manier is er voor u telkens maar één aanspreekpunt en kunnen wij een volledige kwaliteitscontrole blijven garanderen. Naast vloeren en tegels verzorgen wij ook de aanleg van terrassen en leggen wij klinkers, opritten en natuursteen.

Openingsuren

Op Afspraak

Contact

Cochet Peter
Leon Kriegelsstraat  7
3040 Huldenberg
T:
M: 0477 19 06 41
F:
E: cochetpeter@telenet.be
W: www.cochetbvba.be
Ond. nr.

Foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *