Eurospar Huldenberg

Info

Spar Huldenberg in de omgeving Huldenberg, Overijse en Terlanen, opende in 2015 de deuren. Zaakvoerder Eddy Van Meerbeek heeft al 30 jaar ervaring in de food- en supermarktsector. Samen met een team van 25 gedreven medewerkers staat hij dagelijks klaar om de klanten op hun wenken te bedienen. U kan bij Spar Huldenberg terecht voor al uw kleine en grote dagelijkse boodschappen.

Talrijke tevreden klanten

De winkel heeft tal van tevreden klanten in de ruime omgeving van Huldenberg, Overijse en Terlanen. Allemaal zijn ze enthousiast over het ruim aanbod, de klantvriendelijke en persoonlijke service en de vlotte bediening. Spar Huldenberg beschikt over een ruime parking. De winkel zelf is overzichtelijk ingedeeld, zodat u gemakkelijk uw weg vindt in de diverse afdelingen, waaronder bakkerij, groenten en fruit, traiteur, vers vlees, droge voeding en huishoudelijke artikelen. Bezoek zeker onze afdeling charcuterie met bediening, uniek in de regio. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Of hebt u advies nodig? Dan helpen onze medewerkers u met de glimlach.

Groot aanbod eigen merken

Spar Huldenberg garandeert u elke dag kwaliteitsproducten. Naast alle grote merken, vindt u hier ook een ruim gamma eigen merken aan een scherpe prijs. Daarnaast verkopen we ook tal van streekproducten. In onze traiteurafdeling vindt u panklare gerechten, verse kant- en- klare snacks en bereide maaltijden met dagverse ingrediënten.

Acties en promoties

Er zijn geregeld nieuwe acties en promoties die u ook terug vindt in onze folder. Spar brengt twee keer per jaar een wijncatalogus uit en elke maand een magazine over koken. Vraag ook naar onze topdeal-kaart!

Kom zeker eens langs in onze winkel. Hebt u nog vragen? Neem dan nu contact op. Ons team staat alle dagen voor u klaar. Enkel op zondag nemen we een dagje rust.

Openingsuren

Maandag: 08.30u – 19.00u
Dinsdag: 08.30u – 19.00u
Woensdag: 08.30u – 19.00u
Donderdag: 08.30u – 19.00u
Vrijdag: 08.30u – 19.00u
Zaterdag: 08.30u – 18.00u
Zondag: gesloten

Contact

Eurospar Huldenberg
Elzasstraat 16
3040 Huldenberg
T: 02 767 08 98
M:
F:
E: eurospar.huldenberg@gmail.com
W: www.eurospar-huldenberg.be
Ond. nr. 0607 987 288

Foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *