Gillekens

Info

Architectenbureau dirk gillekens werd in 1984 opgericht door ir. architect Dirk Gillekens. Gaandeweg is het bureau gegroeid en ondertussen staat er steeds een team van enthousiaste en gedreven medewerkers klaar om ieder project tot een goed einde te brengen.

Wij zijn actief in verschillende sectoren van de bouw maar hebben door de jaren heen een uitgebreide expertise opgebouwd in woning – en appartementsbouw.

Ieder project vormt voor ons een nieuwe uitdaging die wij graag met onze klanten aangaan. Wij trachten de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers telkens om te zetten in een uniek bouwproject. Door een continue wisselwerking tussen beide partijen resulteert dit steeds in een ontwerp op maat van de klant, waarbij ook het vooropgestelde budget niet uit het oog verloren wordt.

De jarenlange ervaring en de verschillende achtergronden van onze medewerkers zorgen ervoor dat wij onze klanten bij alle aspecten van het bouwproces kunnen bijstaan, dit van voorontwerp tot oplevering. Wij lichten onze manier van werken graag toe in een vrijblijvend gesprek.

Openingsuren

/

Contact

Architectenbureau Dirk Gillekens BVBA
Sint Jansbergsteenweg 13
3040 Huldenberg
T: 016 47 05 86
M:
F: 016 47 05 89
E: architectenbureau@gillekens.be
W: www.gillekens.be
Ond. nr.

Foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *