Leonidas

Info

Wat denk je van iets zoets? Wat denk je van iets lekkers? Wat denk je van iedere keer opnieuw iets verrassends of origineels? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment heerlijke Belgische Leonidas pralines met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De Leonidas pralines zijn vervaardigd met 100% zuivere cacaoboter.

Naast de pralines vindt u bij ons:

  • Overige Leonidas producten zoals orangettes, truffels, studentenhaver, zeevruchten, likeurpralines, chocopasta, kokosrepen, nougat, chocoladerepen, vruchtenpasta, halve citroen en appelsienschijfjes, …
  • Een steeds wisselend assortiment van koekjes, wafeltjes, …
  • Echte Cuberdons
  • Snoeptaarten kan u bij ons bestellen in een thema naar keuze alsook snoepbrochettes die een lekkere traktatie zijn op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje
  • Ambachtelijke confituren van Wildiers
  • Lekkere advocaat van ‘De Klok’
  • Licht verteerbare koffies en theesoorten van ‘Hoorens’ ofte Mevrouw Panamarenko
  • Streekbier, bubbels, wijnen, …
  • Assortiment zonder toegevoegde suiker: Leonidas pralines, koekjes, confituur

Wil je iemand verrassen?

Naast de klassieke ballotins vindt u bij ons ook luxueuze geschenkdozen die kunnen opgevuld worden met een assortiment pralines. Wij maken graag een mooie geschenkmand of geschenkpakket naar uw smaak en budget. Ons assortiment en verpakking wordt steeds aangepast volgens het seizoen of gelegenheid.

Bedrijven:

U wil uw personeel belonen met iets lekkers? Uw zakenpartners of klanten een kwalitatief en lekker geschenk aanbieden? Een klein maar lekker aandenken op een beurs of event? Wij werken steeds naar uw budget! Aarzel niet om ons een prijsofferte te vragen.

Vooraf bestellen?

Bij grotere hoeveelheden, geschenkmanden/pakketten en snoeptaarten: Graag! Vooral in drukke periodes zoals bijvoorbeeld met de feestdagen organiseren wij ons graag zo goed mogelijk om zo de wachttijden niet te lang te maken voor de klanten.

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.30u-13.00u / 13.30u-18.00u
Woensdag: 09.30u-13.00u
Donderdag: 09.30u-13.00u / 13.30u-18.00u
Vrijdag: 09.30u-13.00u / 13.30u-18.00u
Zaterdag: 09.30u-16.00u
Zondag: gesloten

Contact

Leonidas Huldenberg
De Peuthystraat 3
3040 Huldenberg
T: 02 687 60 42
M:
F:
E: leonidashuldenberg@gmail.com
W:
Ond. nr.

Foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *